Malibu Pineapple

Já bych tak rád napsal konečně něco pozitivního, ale opět musím konstatovat, že jsem se nechal nachytat. Prostě mi ta plechovka připadala pěkná, tak jsem si jí koupil, už ani nevím za kolik. Tipoval bych to tak na 3,50 €.

Malibu je takovej divnej kokosovej drink. Likér nebo co? Máme doma jednu lahev rozpitou už asi 30 let, protože tak nějak nevíme co s ní. Samotný se to pít nedá a na míchání koktejlů není doma obvykle ta správná nálada nebo konstelace….

Malibu Pineapple má podtitul „Made with caribbean rum, coconut & pineapple flavours“ (to je napsaný přímo i na lahvi Malibu). Asi mě mělo už v obchodě zarazit to, že jsou tam jenom ananasové příchutě a ne ananasová šťáva, ale nepřečetl jsem si to.

alc. 10 % vol. – 250 ml

Der perfekte mix, um den sommer schluck für schluck auszukosten. Am besten eisgekuehlt geniessen! Tedy perfektní směs pro vychutnání léta doušek po doušku to fakt není. A nejlépe vychlazené? Teplý se to pít vůbec nedá, protože by to okamžitě zalepilo pusu.

Směs kokosu a ananasu by snad mohla fungovat, pokud by šlo o čerstvé šťávy. Ale tohle? I vychlazený se to pije ztuha a ještě dlouho po vypití onoho čtvrt litru nápoje namíchaného ze sodovky, umělých příchutí a trochy rumu přetrvává podivná sladká pachuť na patře. A abych nezapomněl, poslední ingrediencí je farbstorff, tedy umělé barvivo. A tak již skoro tradičně dodávám:“Co mě to napadlo? NEKUPUJTE TO a NEPIJTE TO!“


Visits: 1079